Мама

Мамо, мамочко, квітка росяна,
Ніжна травонько сивокосая.
Мамо, рідная, чиста річечко
Щебетливая, невеличечка.
Вітер стомлений, неподоланий,
Крапля дощику, пісне зоряна.
Мамо, мамочко, ясне сонечко,
Грієш променем свою донечку.
Грієш променем, пестиш ласкою
І слова твої віють казкою.
Мамо, мамочко, ясна зірочко,
Ти – корінчичок, я ж бо – гілочка.
Ти сіятимеш чистим променем,
Шелестітимуть листом спомини
І співатимуть пісню лебеді,
Що найкращеє – ще попереду…
1989 р.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.