Осiнь. Вiтри як належне...
Осінь. Вітри як належне.
Сумно покинутій жінці.
Ні від кого незалежна.
Воленьки-волі по вінця.
Хочеш, устанеш раненько.
Хочеш, зовсім не лягай.
Воленьки-волі повненько,
Аж перехлюпує край.
То заімлить, то світає.
Доля. Недоля. Хто зна?
Осінь горить. Відпалає.
… Дивиться жінка з вікна.
Свидетельство о публикации №109081003005