Тодi ти вiльний, як нiщо не маеш...

***
Тоді ти вільний, як ніщо не маєш,
Якщо тобі нема чого втрачать.
І вже не будеш, достеменно знаєш,
Ні зневажать нікого. Ні прощать.

Дитя не плаче. Не сміється мати.
Зло не дістане. І не заляка.
Та вільний. Гордий. І насмішкуватий.
… Але ж на біса воленька така.


Рецензии