Дружина. Мати. Все. I доста...
Дружина. Мати. Все. І доста.
Чого бажать? Чого чекать?
Згори, згори… Не в воду ж з мосту
В свої неповні 45.
Дружина. Мати. Так багато…
Лиш чоловік би мав згадать.
Вона ще й жінка… І не в свято
Троянду їй подарувати.
Свидетельство о публикации №109081002955