Н чого випадкового нема

Нічого випадкового немає -
Повторюєш мені ти знову й знову.
Ти правий, всіх нас Бог Веде і Направляє,
l нам Дає думки і Відкриває мову.
Вже розколовся час. Та крізь круті пороги,
На перехресті вчора й майбуття,
Лише на мить схрестилися дороги:
Ні там, ні тут, свій світ і каяття.
Ніхто чуже життя не може перебути.
l, хоч рука в руці, та жити мусиш сам,
Звільнися від лузги, дурману та отрути…
Ти в себе подивись і все прозрієш там.
А побут нас усіх у вирі буднів крутить,
У кожного проблем, повір, чималий міх,
Та більшість, через це, своє життя не губить.
Чого ж ти падаєш, адже ти краще них...


Рецензии