Укра нська колискова
- А Степана Бандеру, знаєшь?
- О, Степана Бандеру знаю.
- Так от він проти Хмари - москаль!
(анекдот))))
Лягай українець, москаль вже годину як спить
Клади пiд подушку Кобзар, а на неї кудрявого чуба
Люби, як Сосюра писав, "Україну і в радості мить"
Пишайся, козаче, то ми в Нептуна відібрали тризуба.
Горілку сховай, під матраци картоплю підсунь
Головою на схід, хропака щоб відчули сусіди
Своє поважай та наплюй ти на їхніх красунь -
Не повинна твоя голова за москальську частіше боліти.
Носи вишиванку, а на ніч Шевченко читай -
Язик у корови, хай мову вивчатимуть діти.
Бандеру, Мазепу, Махно і тодішній майдан поважай...
И як Бонапарт встиг раніше за нас ту Москву підпалити?!
Оченята закрий и нехай вже насняться тобі
Карпатськії гори, херсонські степи й полонини
Добраніч, країнo! В хатах вже згасають вогні -
Ховати у темряві краще шматочкочки смачної свинини... )))
******
Цитата з новин: ”Проклинаючи МОСКАЛІВ, на кухнях України з ненавистю зпалювали російський газ” )))
Свидетельство о публикации №109080900434
Как смогу прийти в себя, напишу больше )))))))))))))))))
С широченной улыбкой
Игорь
Благоверный Игорь 09.08.2009 15:21 Заявить о нарушении
-По локоть откусите?
-Да нет, сам процесс не нравится )))))))))))))))))))
Со встречными улыбками
Яна
Яна Че 06.09.2009 10:38 Заявить о нарушении