Лiто купалось...

***
Літо купалось
   На глибині.
Зорям не спалось,
   Як і мені.

Йшли попід руки
   Двоє у світ…
Скільки їм буде
   Весен і літ.

Літечко-літо…
   В темній воді
Плаває зірка,
   Як і тоді.


Рецензии
У Вас очень чудесные стихи, продолжайте писать.

Николай Хмеленок   09.08.2009 23:47     Заявить о нарушении