Тебе нема

Тебе нема і я радію,
Тебе нема, тебе нема.
Тебе нема-я скаженію,
Тебе нема, тебе нема.
 
А трактора гуркочуть в полі
Пилюку високо здійма,
А у менi в душі неспокій-
Тебе нема, тебе нема.

Ось так живу і так сумую
Життя невпинно проплива,
Ах мабуть я дарма дуркую,
Тебе нема, тебе нема.


Рецензии