Нас Час перегорта, як листи

Нас Час перегортає, як листи
В прихованості горнього сумління.
Струмлять пісні-молитви та пости
Крізь вічне розпорошене горіння.

Один одного не повторить шлях,
У кожного свої відроблені уроки...
Мандруємо при  Світлі у пітьмах,
Навпомацки плетемо дії - кроки.

І, серед того плетива подій,
То здалеку, то майже зовсім поруч,
То майже ворог, а то майже свій,
Праворуч, поряд, супротив, ліворуч...

Мерехтимо холодним і палким,
Палає у безмежнім Світі ватра,
Кружляємо... і не відомо ким
Одне одному будемо ми завтра.


Рецензии