Приходиш ти...

приходиш ти та опускаєш очі,
на дні яких - п"янка ще глибина.
а я тебе вже бачити не хочу.
бо серцю мріється далека ще весна.
лелека ще до нас не прилетів.
не сів сумний на наш поріг високий.
приходиш ти... твої ледь чую кроки
біжу за вітром, що мені луна.
з тобою не прощався. та прощаю.
за золото осіннє, за ріку,
що ділить навпіл синій ліс і луки,
неначе осінь відріза розлуку
стіною срібною печалі. та дощами.


Рецензии