Облиш

Облиш. Я не хочу тебе.
я не хочу до тебе вертатись.
краплі сонця по краплі ковтати,
і тримати руками небо.

ти-мій біль сокровенний,
безпутність і ценз.
шал жаги і спокута гріхів
неоплачених.
плачеш ти,
плачу я. що це?
що це?

гільотина доріг.
на якій - ще не страчений -
я не хочу тебе
 


Рецензии