Julia Shein By my Chance, - my Lucky Star!

Julia Shein  By my Chance, - my Lucky Star!*/

1. I’ll  strike a Fire  of my Heart
___________________________- Candle

2.______________ for my Heart
__________________________ -  Prayer

3. from
_________your Heart-Star
_______________________by my Heart-Match

4. to burst
_________into my Heart
_______________________- Luminary
________out of my Heart
_______________________- Stone

5.  of  my Permafrost
___________________ -World
___________________without You,
__________________________my God,
_________________________________my Star!


__________________________________________
*/Out of my Cycle: "To my Guiding Star”


Рецензии