Julia Shein Don t you believe? - It s...

Julia Shein   Don’t you believe? - It’s revolving!

1. My Victories
________________ or my Frustrations,
2.   my Mistakes
_________________ or my Flights, -
3. - my “downs”...or, - No! -
_________________-  my “ups”
_________________________- really, - lead
4.   to the 5D-Planet - Garden
_______________________of my Magic-Belief
5.  ... on the Orbit
______________of my God
_______________________- my Star
______________________________ - my Love!

_________________________________________
*/Out of my Cycle: “5-D Planet!”


Рецензии