Julia Shein My Magician! -Is it your Bouquet or my
1. Do you hear me,
_________________my Magician?
2. I’m your Pupil, -
3. not to repeat any Word
________________________as anybody else,-
4. but to transform it
___________________ in Might
_________________of my Song-Prayer
5. with my silent Heart’s
____________________live Palette
_____________________________in Bloom.
__________________________________________
*/out of my Cycle: “My Magician!”
-- A magic Besom-Broom of a Pupil of Magician
Свидетельство о публикации №109080407780