Затям

Затям собі. Прошу тебе, затям,
Що навіть вітер все це відчуває –
Цю прірву поміж небом и життям,
Яке мене з тобою розриває.

Затям. Й ніколи більше не питай,
Чому в думаю, як дощ, на відсіч плачу.
Ти просто погляд хоч би здалеку звертай –
І я вмить посмішкою небесам віддячу.

05/02/2009


Рецензии