Жабка та бусол
На камінці пригрілась жабка
Й до себе мовить: « Ква-ква-ква!
Яка гарненька в мене лапка,
Така тендітна і прудка!
Чудова спинка зелененька,
Неначе ряска, що цвіте…»
Кричать їй подруги:
- Дурненька,
Тікай скоріше, бусол йде!
- Пхе, бусол!
Як менЕ уздріє,
З кохання зразу заніміє!
Естетом бусол той не був,
Красуню - жабку... проковтнув!
Свидетельство о публикации №109080200346
С щирою повагою
Олена
Елена Радлинская 15.09.2009 16:50 Заявить о нарушении