До Лесi Укра нки

Життя це воля, воля це життя…..
Устами МАВКИ до нас ти промовляєш,
з надією ти через час пройшла;
зборола час і з творчості повстала.
Твої думки у творчості твоїй живі й понині,
і вічно будуть жити,
бо думи чисті ті, величні і ясні,
Тому до тебе й прагнуть всі на світі.
Ти, Лесю, зірка всеї України
і житимеш аж доки світ не зникне,
бо в тебе люд весь український вірить,
ти в серці кожного жива навіки


Рецензии