Щастя

У чому щастя людини?
Людини щастя у тім,
що на білий світ народилась,
а вже потім - підросла й одружилась,
сміх і радість уздріла,
серце ласкою зігрілось.
А якби не народилась? Хіба б усе це було?….


Рецензии