Дивний сон
Влетiла ластiвка з пораненим крилом,
з листком маслини в дзьобi... То була надiя,
що лiкувала вiд усiх утом.
Я бачив, бачив сон! Немов в життя буденне
Серед ненавистi, i бруду, i брехнi
Спустився ангел у цей свiт скажений
I сенс та свiтло дарував менi.
Отак прийшла i ти, моя кохана...
Але життя - то не щасливi сни.
Тут жах и брид. Тут нас ганьблять старанно.
Та не здаємось ми,
i вiрить хочемо, що боротьба не марна,
I все чекаємо днiв вiчної весни...
Свидетельство о публикации №109073104881