Julia Shein By your God s Gift of our Un-Party
1. My Soul is drunk
________________for good, -
2. by your live Water
__________________of my Freedom, -
3. in my Cup
____________over the Sea
______________________of my Adversity
4. on your Candy’s Forfeit
______________________near my Feet
______________with-a- “Scarlet Sail”-by my Dream-up,
5. ...beyond the Sweet Trickery -
___________________________ -a Fog- “without-Star.”
_____________________________________________
*/ Out of my Cycle: “Glass Pearls’ Plays”
Свидетельство о публикации №109073103426