***

People don't understand
That I want to say
Give me your warm hand
And please go away
Don't tell me "good-bye"
I believe we'll meet
Sky has never cried
But can't smile me
We should trust in God
It's our last chance
Sorry, I forgot
You don't believe in sense
Our world was killed
We should be saved
I hasn't lived still
It's my life you gave


Рецензии