ПРО САЛО И НОЧЬ
(Аркадій Польшаков)
Гадав собі старий Фомич:
Що сало треба переховати,
Тиха українськая ніч,
Чорти вкрадуть, тай геть із хати…
Всю ніч кумекав та гадав:
Куди б його, блин, заховати?
У ранку трохі задримав,
1 сало вкрали чорти кляті!..
Стара кричала: - Старий хрич!
Як можно з салом жартувати!
Навіщо ти заліз на піч,
З рушницей треба мандрувати!
* * *
Тіха українськая ніч:
Фомич, блин, «бар», а сало – «жок»!
Примечание:
Гумор на українсько-казахської мові
Свидетельство о публикации №109072605027