я закоханий у себе

Я закоханий у себе,
Я кохаю власну долю
Я закоханий у себе –
Мені кльово лиш з собою,
Я закоханий у себе,
То є збочене кохання,
Я закоханий у себе,
Лиш мені мої вітання.
Я закоханий у себе,
Хай там що говорять люди,
Я закоханий у себе,
Притулюсь на власні груди.
Я закоханий у себе,
Почуття мої правдиві,
Я закоханий у себе,
Геть самці й самиці хтиві!
Я закоханий у себе,
Я плюю вам межі очі.
Я закоханий у себе!
Ну і в шо-то там дівоче...


Рецензии