Моторошно...

Моторошно...
Мене все бісить,
Я ненавиджу всіх,
Особливо себе...
Клята думка про смерть у мозок мій лізе,
Нищить мою свідомість, мою душу їбе...
Це попсове життя, і попсовії люди,
Лицеміри, дебіли, тупі барани,
І куди не поглянь – лише розбрат усюди,
І регочуть від щастя дітлахи сатани...
Що робити не знаю, божевілля вживаю,
Знаю тільки одне, все життя – то ****ець.
Люди в рабстві у грошей, що кохання вбивають,
Боже милий, коли вже, прийде світу кінець?!!


Рецензии