Бльо..

Подія. Надія. Назавжди. Навіщо?
Подія – надія, надія - повія,
Слова замість правди, і стіни все вище...
Кудись і нікуди, і брами як люди.
І серце віддав би, назавжди – то правда,
І стіни все вище, і брами як люди...
Питаєш: «Навіщо?» Питаєш  внікуди...
І димно і сумно, сірник з міста Дубно,
Подія бездумна. І брами – то люди...


Рецензии