проект ансамбля Supplement

UA Во-саду-лi-в-огородi

     http://stihi.ru/2009/07/14/6193

Як в газеті прочитали
Вчені десь-то там сказали
Що якось рослині дати
Слухать як музика буде грати
Стане гарно виростати
То й повірили в нагоді
Во-саду-лі-в-огороді
Винесли туди «сіді»
Чудо жде нас в переді
       Ось співає Гришко, душка
      Та зав’яв укріп з петрушкой
               Тож-бо Лорак нам співає
                Вся картопля засихає
              Будем чіпсами хрумтіти
             Доведеться так і жити
                В слід Руслана заспівала
                Помаранчи кричать – мама
                Нуж як діти підростіть
                Але вянуть в одну мить
                Заспівав тоді-но Павлiк
                Перекиснув адже щавлик
               Ї на капусті здох куравлик
   З співу Тайки Повалії
  Соняшник поліг й боліє
     На олію не віднять
 Йдем насіння купувати
   Зимувати й поминать
                Пономарьова голос ллється
                Все надійніше здається
                Та загнулась кукурудза
                Як під тягарями грузу
Голос роздається Білик
Зеленіє в свинки рилик
Ще стоїть та на ногах
Але в очах сяє жах
Отак вітром-то ХІТне
Й бідна свинка упаде
                Заспіва коли Ахат
              Люди всі втекли до хат
              Й дава двері запирати
             Бо й корови тіка в хату
   Заспівала Кароль Тіна
     Згинула уся малина
    Та що росла біля тину
Не зібрать тепер й корзинку
 Через Кароль, через Тінку
                Міх Поплавський дав «Матусю»
                Передохли в садку гусі
                Не ляка тепер народ
                Підем з хати на город
                Б’ється ритмами «Віагра»
                Да попа хвата подагра
                Біга поп та редьку топче
                Все село над ним гогоче
                Але редьку не спасти
                Грядкам з редькою кранти
                Заспівала Білозір
                Впав лелека на наш двір
                Клювком ледве шевелить
                З клювка вже язик сторчить
            Сторчить - біліє, а зір лелеки вже мутніє
 Скрябін чи Кузьма з задичок
  Посповзав квасолю з тичок
  В’януть нашенські боби
 Не ростуть – що не роби
              А то «Алібі» співає
             На сміх куркам та народу
             Втекла морква з огороду
             Й грядки з морквою немає
               А куму хандра хватає
                Заспіва коли Ротару
                Згинув кінь з кумом на пару
                Гонить у порічки хащі
             Нас з кумой музон напащий
Заспівала Могілевська
Натягнулись нерви лской
В передчутті отой біди
Милуй, господи, плоди
  Що дають нам
Огороди та сади


Рецензии