Я вже випила гiрку самотнiсть ночi...
Спопелила, по весні, прозорі мрії.
І без сліз дивилась долі в чорні очі,
Але так стомилась жити без надії.
Я вже знаю де лікують хворі душі,
Човняр часу зачекає до смеркання,
Як духм'яно пахнуть стиглі груші…
Мабуть, просто осінь дуже рання…
24.07.2009
Свидетельство о публикации №109072403154