Ти поруч

Я долі дякую, що ти є поруч.
З тобою відчуваю радість днів.
Я слухаю той орган, що ліворуч.
Він сповнений до тебе почуттів.

Радію кожному моменту разом.
Щасливий з того, що люблю.
Ці почуття порівняні з екстазом.
Такий натхнений я, здається навіть сплю.


Рецензии