Julia Shein Up to your Star s Orbit

Julia Shein   Up to your Star’s Orbit


1. I walk in my World-Sea
_______________under my White Sail of my Courage...

2. I fly in my World-Heaven
________________under my Scarlet  Sail of my Love...

3. I seek in my World-Forest
_________________an orange small  Light -Flower
____________________________ of my Illuminations...

4. I find in my World-Temple
 __________________________my Echoes
_______________________________to small Icons-Patterns, -
5. ...that I carry in my Heart
_________________________up to  your Orbit
_____________________________________of my Belief
____________________________ Aspirations - Revelations.    





Рецензии