Ружовых думак стос
Ружовых думак стос калісці меў.
Радзімай сінявокай ганарыўся.
А на сусветны гвалт і бязпрэдзел
шмат павідаўшы, болей не дзівіўся.
Да, не цукерка старыкова суць.
І ў міры на падтрымку не багатым.
Спагадлівага слова не найдуць,
таго глядзі і злодзеі прыдуць
і за каўнер схапіўшы выпруць з хаты.
20.07.2009
Свидетельство о публикации №109072101347