Julia Shein In Which Light en-ru

      Julia Shein    In Which Light


Oh, - There are Roses, Roses, Roses
Of Care, Tenderness, - of Love, -
You never know Frosts as Causes
Not to be sent us from above.

By whose and which Hands
Were you planted,-
By Light of which Hearts
Can you bloom, -

To give your Beauty
As your Present, -
To save our World
Tsunami, Cold  and  Gloom?

Oh, - There are Roses, - Roses, Roses
Of such a Magic Light of Love,
That can delete all Earthly Trouble’s Causes
By the only Care -  from  above!


Юлия Шейн               
    Так,   
           - в Каком  Свете?


О, эти Розы, Розы, Розы, -
Заботы, Нежности, Любви,-
Когда бы знали вы Морозы,
Вы  не взошли б, не расцвели…

Вы б никогда не знали Света
Заботы, Нежности, Любви,-
Что согревает вас с Рассветом
Над Тьмой и Холодом Земли.

Какие руки вас растили,
Сердца  какие берегли,
Чтоб Красоту в Ответ дарили
И Ею Мир спасать  могли?

О, эти Розы, - Розы, Розы, -
Нездешней Нежности, Любви,-
Вы б отменили все Морозы
Во всех Сердцах
                Людей Земли!


Рецензии