Южна ласка

А морето все ни бяга
виж вълна подир вълна
и с невидима тояга
ни наказва за вина...

А каква ни е вината?
Може би че сме сноби?
Вместо полет на душата
май на вещите сме роби?!

В ласките му да се гмурнем
Зове бургаския южен бряг
и в морска пяна да се втурнем
да поплуваме волно пак!!!

То, Морето все ще бяга
и прибоят ще звъни
с южни ласки ти си лягай
и топлината прегърни!!!


Рецензии