Стара i красива

Я стара і красива.
В умовах чужого абсурду
Я шукаю у вікнах
Невичерпні теми блукання.
Я стара і красива.
Моє неймовірне волосся
Прикриває потроху
Моє ще існуюче тіло.
В мене дивні думки
Щодо втрати частин свого сенсу.
Неймовірність і чесність
Вважаючи найнеобхідним,
Я, стара і красива,
Дивлюсь тобі прямо у вічі.
Посеред цього відчаю
Ти вже не зможеш заснути.
Попередь моє тіло
Перед тим, як захочеш розмови.
Я стара і красива.
Чому ти мене не боїшся,
Тільки в дивні моменти
Нестерпнішої істерії?
Подивися на мене –
Яка я стара і красива.


Рецензии