ему
- кольцо лада
только лет -весна -прибавлять не надо...
хочется бегОм всё -
не остановиться-
хоть мне - за пятьдесят-
а тебя за 30-цать
седина во лбу -
благородная плесень
ты моя -
последняя песнь
встань тенью -
в просвете моего порога
я не просто дорогОй -
буду твоей дорОгой
начало весны моей -ты март
я кокон счастья -твой фарт
ты быстроногий ветер-кауркаконь
я энергия твоя -медный звон
я везение твое - пруха, удача,
ты добыча моя выгода - счастье
играть в азартные игры-
умеем мы - благо
ты мой риск и совесть -
я - награда
время бегом - урок
не остановить поток - рок
* * *
жизнь бежит вспять
по тому же по кругу
подарила я -
солидность другу
он угнал старость -
в туманные дали
мне вчера друзья -
лишь
за тридцать дали
* * *
Life a dial
- A harmony ring
Only years - spring - it is not necessary to add...
It would be desirable run all -
Not to stop - roll
Though to me - after fifty -
And you after 30-th
Grey hair in a forehead -
Noble mould
You mine -
Last song
Rise a shade -
In a gleam of my threshold
I not simply expensive -
There will be your road
The beginning of my spring th March
I a happiness cocoon - yours good luck
You a swift-footed wind
I your energy - a copper ring
I your luck - , good luck,Fairy tale -Magic
You extraction my benefit - gift
To play hazardous games -
We are able - the blessing
You my risk and conscience -and world
I - the award
Time run - a lesson
Not to stop a stream - fate
* * *
The life runs back
On the same on a circle
I have presented -
Solidity to the friend
It has stolen an old age -
In a foggy distance
To me yesterday friends -
all
thirty has given
Only
Свидетельство о публикации №109071601604