Перегорни мене мов книжкову стор нку...

перегорни мене мов книжкову сторінку,
яку довго читав...
поклади на дах свого будинку,щоб лиш
вітер мене гортав...
буде стукати дощ по моїй палітурці,
розмивати слова...
крокуватиме ніч по асфальтовій вулиці
і штовхатиме до вікна...
ти не зможеш забути і стіни в кімнаті
пустотливо мовчать...
ти захочеш заново прочитати,
та не зможеш почать...
бо мене вже не буде, я стану докором,
лінією життя...
і палитиме душу жалючим мінором
прострочене каяття...


Рецензии