можливо хочеш кави?

можливо  хочеш  кави?
чи  може  чорний  чай?
ТИ  палиш?
ні... забула!
беру  собі  цигарку,
знаєш,
тебе  для  долі  було  мало,
вибачай!
мабуть,
про це  поговорити було  б варто,
от бачиш, замовчав...
і  так  завжди змовкаєш!
і  вся  розмова
монологом
моїм,  кволо
в  останнє  рішення приймає
хто  і ким залишиться  для  кого...
вже  допалила  всі  слова,
ось  фільтр,
а  ти нічого  ще  не  зрозумів,
це  згодом...
та  й  я  тепер  мовчу,--
ми  квити!
і,  навіть,
сліз  солоних шкода!
лиш  дим, можливо роз"їсть очі,
та  не  зараз, 
точно не  тепер...
на  добраніч, снів  пророчих
й
справжніх почуттів!


Рецензии