Весна

             Весна

Весна іде, хлюпоче річка,
Горить росинка на траві,
Немов, злякавшись одиноко
Розцвів горицвіт на траві.
Веселий вітерець хитає
Човна на лагідній воді,
Сріблясті карасі шугають
Між очеретом у траві.

Шпак засвистів, летить лелека
В гніздо до старого стовпа,
І повертається здалека
Весела, радісна весна.

Веселе сонечко крізь хмари
Кидає ніжний промінець,
Немов говорить: «Скоро літо,
Зимі холодній вже кінець!»

                1 квітня 1998 рік


Рецензии