АХ, САЛО, САЛО, САЛО!!!

Ах, сало, сало, сало
Я їм удень і вранці, і вночі.
До тебе спрагою палаю,
Моя ти страва зі свині.

Тебе я їм і чвакаю весело.
Я насолоджуюсь тобою.
І то не справа і не "дєло"
Якщо нема тебе поряд зі мною.

Тебе люблю я більш за все.
Для мене ти не просто їжа,
Моє улюблене сальце,
Ти просто страва дивовижна!!!


Рецензии