Спов дь наркомана...
Привіт усім. Мене звати Наталя,і я наркоманка. Що? Я не почула...Повторіть будь-ласка питання. Які наркотики я приймаю? Кохання...Чули про такий? Що? Ні,я не одразу почала приймати тяжкі наркотики. Спочатку,як і усі, приймала флірт і закоханість. А потім захотілося спробувати щось кардинально нове,набагато сильніше за інші. Спочатку маленької дози поглядів,слів,обіймів і поцілунків вистачало,щоб відчувати себе щасливою,літати високо серед хмар. А потім.....Просто не вистачило...Що? Ні,не грошей...розуміння.
Рецензии