***

Чи стане сили залишити так,як є,
Чи вистачить терпіння не дзвонити,
Чи промовлятиму колись ім'я твоє,
Не починаючи при цьому сльози лити?
Чи зможу викинути на смітник
Свої слова,думки,шалені мрії?
Чи може доживатиму свій вік,
Тримаючи в душі моїй надію?
Цього ніхто не знає,навіть я...
Живу життя,немов пишу чорнетку.
Вже не твоя...Відтак і нічия...
З під ніг у себе вибиваю табуретку...


Рецензии
да, пора... пора перестать жить "на черновик"!!! во всяком случае - мне... но Надежда - стоит того, чтоб ее хранить...

Валерия Демченко   29.07.2009 17:38     Заявить о нарушении