***

Хвилі, хвилі,
Хвилі Океану!
Збережіть нам, хвилі,
Життя і кармани!

Перший місяць - пливемо на Захід,
Другий місяць - пливемо на Схід,
Знов помилка - "Розвертай  на Північ!"
...Може компас взяти було слід?...

Вітер, вітер,
Вітер океану!
Збережи нам, вітер,
Життя і кармани!

І знайшлося, те що ми шукали,-
У заморських странах побувать,
І пропили, все що вторгували,
Час до дому, браття, повертать!

Зорі, Сонце,
Боги океану!
Збережіть нам, грішним,
Життя і кармани!


Рецензии