Невпевненiсть

Невпевненість – мого життя зізнання,
Тягар моєї ніжної душі.
Але я донесу це покарання
В віршах, що пишуться вночі.

Думки, як скрип воріт тривожні.
Бентежать серце кляті ноти.
Спалити їх ми неспроможні,
Вони приносять лиш турботи.

Словам не вірю я з дитинства –
В них також оселився біль.
Для них пройшло вже материнство,
Бо править там самотній хміль.

І в діях впевненість тіка.
Нащо мені прозора доля?
За сіль, що є в тобі, сльоза,
Я програю залізну волю.


Рецензии
очень красиво..
мне безумно понравилось...=)

Ириша Павлова   21.07.2009 04:02     Заявить о нарушении
Так сказать первый опыт написания на украинском.Спасибо,Ириша)

Санюк Анастасия   23.07.2009 15:41   Заявить о нарушении