Осень

       Осень

    Веточка рябины...,
    покраснела,
    песня лета,
    в небо улетела.
    Грусть нежданно...,
    в душу забрела,
    осень...,
    журавлиная, пришла.
    50.    1.09.1978г.


Рецензии