Жаби

Жаби – жвавії плигунки
Плигають то тут, то там;
Не цікавлять їх стосунки - 
Гордії вони мадам!!!
Плигають собі на волі
І в калюжі, і на полі,
І і в струмках, і у ставках.
Немов снайпери стріляють
Язиком по комарах.
І сіренькі, і зелені,
І капинкою кроплені.
Водолази хоч які!
Говірливі і прудкі!
Взимку сплячкою злягають,
Навесні знов оживають.
Влітку славляться оркестром:
І солістки і маестро…
Разом пісеньки заводять,
В комишах тихенько ходять.
Ось вони жабки які:
Жваві, пильні та прудкі.


Рецензии