***

Поетесою стала я недавно
Вірші почала складати я славно!
У 7 років склала я свій
Перший віршик про ДІМ- Звіробій
     ****
Поетеса це славне им*я
Що означає віршоване Я!
і нікому не дам я!
Зруйнувати моє віршоване им*я!


Рецензии