Мокр оч

Забудь ім'я моє
Не згадуй!
Забудь,що я була-
Все марно.

Ти птах мій
завжди у польоті,
Ти плач мій
у темнії довгі ночі.

Не згадуй-марно
Я відпустила
І твої крила
теж звільнила.

І не надійся,
Твої кліті
Тепер навік
Уже відкриті.

Я не дозволю
Нам з тобою
Терпіть до болю
Твою волю.

Страждань
І марних сподівань
терпіть криваві
рани в серці.

Я голос твій
Ніколи не почую
І не зустріну
Очей тоїх ніколи.

Та я до тебе
Лину...горе!
Ніби на крилах
І до болю...

До тебе лину,
Наче поклик,
До тебе лину
Серед ночі!

І уночі,немов лукавий,
Закриті кліті відчиняю,
Але...То звуки пісні линуть,
І на долонях твої пір'я.

І я лювлю їх
серед ночі
та очі мокрі,
мокрі очі...


Рецензии