Часткасёмая

   Ч А С Т К А   С Ё М А Я
  А ты слухач будзь разумнейшы,
Прымай рашэнне сам.
Iсцi табе у жыццi шчаслiвым,
Па чыiм iсцi слядам.
Бо i табе увесь щлях жыццёвы,
Iм шмат табе iсцi.
Ты прыйдзеш хутка да высновы,
Дзе шчасце мне знайсцi?
Хрыстос усiм даруе шчасце,
Прыйдзi к яму i ён,
Табе дасць радасць, ад нянасця.
Пазбавiць да усiх дзён.


Рецензии