Часткашостая

                Ч А С Т К А   Ш О С Т А Я
   А дзецюкi услед за бацькамi,
 Не пажадалi крочыць.
 Пайшлi усе рознымi шляхамi,
 Нiхто за тым не сочыць.
 I зараз у цемры небыццi,
 Пад гэты час блукаюць.
 I тое, што бацькi iх мелi,
 Яны нажаль не маюць.
 Пад час як iх бацькi – выходцы,
 Абплылi цэлы свет у лодцы.
 Сыны засталiся на мелi,
 I так яны не зразумелi,
 З чаго усё здарылася гэта.


Рецензии