Часткачацвёртая

                Ч А С Т К А   Ч А Ц В Ё Р Т А Я
 Да гэтага у тых краiнах,
  Збiралася  усё да таго.
 Што у раздробленных руiнах,
 Жыцця б не стала самаго.
 I вось калi прыйшоу Хрыстос,
 Ён iм надзею у сэрцы унёс.
 I дзе змяшчалiся руiны,
 Паузрос як быццам Боскi сад.
 Там пачалi квiтнець краiны,
 Аб гэтым я пiшу нагад.
 Так поудзень Захад i Усход,
 Знайшлi у Госпадзе збавенне.
 I да Хрыста прыйшоу народ,
 На усiх сыйшло благаславенне.


Рецензии