Вiдвертiсть

                "Відвертість."


                Я думав ми - єдине ціле
                Я думав ти - найкраще я
                А ми дві різні половини
                Що випадково на землі
                Зустрілись в перший день зими.

                Дитині вже півроку буде
                А ми стосунки виясняєм
                Один одного ображаєм...
                Забули ніби разом ми
                Як тяжко нам все діставалось.

                Тебе я хочу зрозуміти
                Словами хочу пояснити
                Як важко на роботі там
                А ти і слухати не хочеш
                В словах моїх шука образу
                Чи дотик,що відсутній зовсім.

                Ти кажеш правду,тільки свою
                Що більше на обман подібна.
                Я хочу все це припинити
                Тебе я прошу зрозуміти
                Що ми одні у всьому світі
                І ти - це все ж найкраще я
                Про доню хочу нагадати
                Про неї мусимо ми дбати
                Це саме головне в житті.


Рецензии